La Pobla Llarga sol·licita la col·laboració de la Diputació per a projectes esportius

La diputada de Joventut, Esport i Igualtat de la Diputació de València, Isabel García, ha rebut en el seu despatx l’alcaldessa de la Pobla Llarga, Neus Garrigues, qui li ha exposat els principals projectes esportius d’aquesta localitat de la Ribera i la seua intenció de poder comptar amb la col·laboració de la Diputació.

1.- Isabel Garcia con alcadesa Pobla Llarga 1
image-300415

En la reunió, a la qual també ha assistit el regidor d’Esports, Vicent Furió, Garrigues ha detallat a la diputada les iniciatives esportives que es duen a terme en el municipi, com la marxa cicloturista, l’escola de futbol o el club de ciclisme, «amb la finalitat de recaptar el patrocini de la Diputació de València» —ha explicat l’alcaldessa.
La diputada s’ha mostrat disposada a estudiar i donar resposta a cadascuna de les sol·licituds dels responsables locals.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.