La Policia Local reforça tots els torns del Marítim i instal·larà un dependències en la zona zero del Cabanyal

València Notícies | Redacció.- La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha anunciat que la reorganització de la Policia Local permetrà reforçar els efectius policials en la Unitat del Marítim i ha anunciat que al setembre, “la zona zero del Cabanyal comptarà amb unes dependències”. Es tracta de la instal·lació que en estos moments es troba en el Passeig Marítim i que es traslladarà al centre d’esta zona del barri, quan finalitze l’estiu.

Segons ha explicat Menguzzato, en l’actualitat 6 oficials i 37 agents integren les patrulles de dia, mentres que les de nit estan formades per un oficial i catorze agents, dos més que en la resta de districtes.Policía Local de Valencia.

Després de la reestructuració, ha assenyalat que les patrulles de dia comptaran amb cinc agents més, és a dir, sis oficials i 42 agents. Per la seua banda, la de nit disposarà d’un oficial més perquè hi haja un en cada torn, de manera que seran dos oficials i catorze agents.

Quant als policies de barri ha explicat que es manté la plantilla que disposa de més agents que altres zones de la ciutat. En concret, de tres agents per torn de matí i de vesprada i, a més, disposa d’un cotxe patrulla per a la “zona zero” que du a terme labors de vigilància en els torns  de matí, vesprada i nit.

Respecte d’això, Menguzzato ha incidit que amb la posada en marxa de la UCOS, es podran planificar actuacions puntuals i de major abast en el Cabanyal o qualsevol altre barri de la ciutat al ser el torn de nit el més beneficiat quant a dotació de personal, amb 110 oficials i agents.

Així mateix, ha informat que s’ha notificat a tres ferralleries “que estan realitzant una activitat clandestina i il·legal”, i ha explicat que, en col·laboració amb la Delegació d’Activitats, “es procedirà a tancar-les a les acaballes d’este mes”. “Es tracta d’una actuació que s’està duent a terme amb totes les instal·lacions d’este tipus i per la qual es procedirà al tancament de totes”, ha conclòs.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.