La regidoria d’Educació ofereix cursos de formació als zeladors dels col·legis

Cursets Zeladors 2Els funcionaris municipals han pogut aprofitar cursets d’atenció al públic, motivació o diferents disciplines relacionades amb el manteniment dels col·legis
La Regidoria d’Educació, dirigida per Enric Porcar, ha oferit durant els últims dies diversos cursos de formació dirigits específicament als zeladors dels centres educatius de la ciutat. Així, aquests funcionaris municipals han pogut gaudir durant un dia de formació encaminada a l’atenció al públic i la motivació i altres cinc dies dedicats a temàtiques relacionades amb el manteniment dels col·legis: lampisteria, serralleria, feines de paleta, etc. Educació ha aprofitat, per a fer aquests cursets, el mes de juliol en el qual ja no hi ha xiquets i xiquetes en els col·legis i la càrrega de treball en els mateixos disminueix considerablement.
El regidor delegat de l’àrea ha destacat que “la formació i el reciclatge és essencial en el desenvolupament de les funcions de qualsevol treballador, siga la que siga la seua dedicació. Des de la Regidoria d’Educació hem volgut apostar per la formació continuada dels nostres treballadors municipals, per a millorar les seues aptituds, oferint-los formació adequada i específica perquè la puguen posar en pràctica en el dia a dia, amb el normal acompliment de les seues funcions”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.