La Zona Zero del Cabanyal compta des de ahir amb les nou dependències policials, instal·lades de manera indefinida

València Notícies | Redacció.- La coneguda com a Zona Zero del Cabanyal compta des de ahir amb unes noves instal·lacions policials, unes dependències instal·lades de manera indefinida davall la premissa de donar visibilitat a les forces de seguretat, així com de previndre les possibles situacions que comprometen la convivència veïnal. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha visitat les nou dependències.Anaïs Menguzzato, visitó el nuevo retén.

“Per fi disposem ja de les dependències que teníem compromeses en El Cabanyal, que ens va a permetre previndre i actuar davant de les possibles situacions de conflicte en el barri”. Amb estes paraules ha manifestat la regidora Menguzzato la seua satisfacció per esta dotació, que dóna resposta a les necessitats d’esta zona de la ciutat i a les demandes de les i els residents del barri. “Allò que pretenem és donar major presència i visibilitat als agents com a estratègia dissuasòria, a més d’estar més pròxims als veïns i veïnes, que és el que porten exigint molts anys”, ha afirmat.

Les dependències estan constituïdes per dos cubiculums que conformen una extensió total de 30 metres quadrats, i ha sigut reforçat amb mesures de seguretat. La seua instal·lació, com ja va avançar la regidora, és indefinida, sine die, a l’espera de veure els resultats “que –ha afirmat- supose que seran molt positius”.

Les dependències policials s’han habilitat entre els carrers Escalante, nombres 198-200, i José Benlliure, 165-167, en un espai acordat amb el veïnat, després de l’estudi d’operativitat realitzat pel cos policial. A més de disposar d’esta nova instal·lació, també es milloraran els torns de servici, de manera que el treball de matins, que realitzen 3 policies de barri, inclourà també servicis com a acompanyament dels servicis municipals neteja, o control de menors per a evitar casos d’absentisme escolar. A més, es va a millorar i reforçar amb més agents, l’acció en la franja vesprada-nit, on es detecten més conflictes i problemes de convivència.

“Hem atés les demandes dels veïns en quant hem pogut, tot just finalitzar la nostra actuació en les dependències de platges que teníem compromeses durant el mes de setembre”, ha conclòs la regidora Menguzzato.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.