L’Ajuntament cercarà una sol·lució a la tanca de les instal·lacions esportives de Rafalafena

rafalafena 1
image-367267
L’alcaldessa, Amparo Marco, i la tinent d’Alcaldia del Districte Est, Ali Brancal, arrepleguen altres propostes de millora per al barri

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora Ali Brancal han visitat el Districte Est acompanyades del president de l’Associació de Veïns de Rafalafena, Vicente Blázquez, qui ha traslladat algunes propostes de millora per al barri. Aquesta trobada s’emmarca dins de la ronda de visites que ha iniciat l’alcaldessa als diferents districtes de la ciutat amb l’objectiu de “conèixer a peu de carrer les singularitats de cada districte, escoltar als veïns i arreplegar les seues demandes i suggeriments”, ha explicat Marco.

Les instal·lacions esportives de Rafalafena, una de les què més ús registren, han centrat part de la visita. Marco i Brancal s’han compromès, junt al regidor d’Esports, Enric Porcar, a cercar una solució a la tanca que envolta el camp que requereix periòdiques reparacions “L’Ajuntament és la institució més propera al ciutadà i per açò són importants aquestes visites en la qual les associacions ens mostren allò que més els preocupa i així ens permet donar solucions al dia a dia del barri”, ha afirmat l’alcaldessa. A més, des del Patronat d’Esports s’han iniciat les negociacions amb l’associació i amb el club de futbol per a regularitzar la gestió de les instal·lacions esportives i dels serveis que es presten.

El president de l’Associació de Veïns de Rafalafena també ha traslladat altres possibles actuacions per al barri, com l’ampliació de la zona de jocs infantils situada al costat de la biblioteca de Rafalafena i que registra molta afluència de xiquets i xiquetes durant el curs escolar per la proximitat de tres centres docents. Blázquez també s’ha interessat per la demolició dels antics cinemes ABCD, on es preveu instal·lar un gimnàs, i ha considerat que es tracta d’una bona notícia “perquè contribuirà a endreçar un espai que ara dóna una mala imatge al barri per la brutícia que acumula”.

Cal recordar que en el Districte Est es van a executar cinc projectes dins dels pressupostos participatius de la ciutat, que el Govern municipal ha decidit elevar un 50% fins als 1,6 milions d’euros, la major xifra des que es va engegar aquest programa. Les actuacions que es realitzaran consisteixen en la renovació de voreres del Grup Rafalafena Tarongers; l’asfaltat i renovació de voreres d’un tram de la calle Doctor Fléming i del carrer Crevillent; la presa de llum en la plaça Doctor Marañón; el tancament de la zona de jocs infantils al costat de l’avinguda Germans Bou escaira amb la circumval·lació i la instal·lació d’aparells de gimnàstica i jocs infantils en el bulevard Blasco Ibáñez, en la plaça Bucarest i la plaça Doctor Marañón.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.