L’Ajuntament col·labora en una campanya que vetla per la salut visual dels castellonencs  

 

La regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, presenta els actes del Dia Mundial de la Diabetis que se celebraran a Castelló

181112 dia diabetes

La regidora de Salut Pública de l’Ajuntament de Castelló, Mary Carmen Ribera, acompanyada de la presidenta de l’Associació de la Diabetis de Castelló (Adi-Cas), Teresa Marí; el cap del servei d’Endocrinologia de l’Hospital General de Castelló, Ángel Marxant; el gerent de clínica Baviera, Luis Casaña; i el gerent nacional de Relacions Institucionals de Novo Nordisk, Israel Pizarro, han presentat els actes que se celebraran els dies 13 i 24 de novembre amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis dins del compromís de millorar la salut visual dels ciutadans i ciutadanes.
La regidora ha reiterat la col·laboració que l’Ajuntament ve oferint a Adi-Cas davant la necessitat de sensibilitzar a la societat castellonenca d’aquesta malaltia, alhora que ha destacat la celebració d’aquesta efemèrides “suposa una oportunitat perfecta per a dirigir l’atenció dels ciutadans cap a les causes, símptomes, complicacions i tractament d’aquesta dolència”.
Així, entre les activitats organitzades enguany, cal ressaltar la celebració d’una taula redona el dia 13 de novembre en el saló d’actes de la Facultat de Medicina de la Universitat Jaume I, on l’empresa oftalmológica Clínica Baviera oferirà informació sobre les conseqüències oculars de la diabetis.
A més, el dissabte 24 de novembre un equip de la Unitat de Retina de la citada empresa realitzarà retinografías gratuïtes a totes les persones que estiguen interessades i informaran sobre com prevenir i tractar les malalties de la retina associades a aquest problema metabòlic, una activitat que tindrà lloc en la plaça Major, entre les 10 i les 13:30 hores.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.