L’Ajuntament col·laborarà amb el Col·legi d’Enginyers Industrials per a agilitar la tramitació de les llicències d’activitats i obres

Marco ofereix als col·legis professionals que assessoren al consistori en l’elaboració de determinades ordenances tècniques

L’Ajuntament de Castelló i el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Castelló crearan una comissió de seguiment per a agilitar la tramitació i concessió de les llicències d’activitats i obres en la capital de la Plana. Així ho han acordat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; el regidor d’Ordenació del Territori, Mobilitat i Àrea Metropolitana, Rafael Simó, i el coordinador tècnic de l’àrea d’Urbanisme, Fernando Calduch, en la reunió que han mantingut amb el president del col·legi, Javier Rodríguez Zunzarren, i diferents membres de la seua junta directiva.

151112 reunión colegio superior ingenieros industriales (3)
image-262666

En la trobada, els enginyers industrials han indicat a l’alcaldessa que, des de fa anys, existeix certa problemàtica a l’hora de concedir llicències d’activitat i obres per part de l’ajuntament, a causa de factors com la falta d’agilitat a l’hora d’aprovar les llicències, el fet que la legislació referent a açò siga molt canviant o l’anul·lació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU).

Marco i Simó han explicat als representants del col·legi que són conscients d’aquesta situació i per açò “un dels nostres objectius és que es retallen els terminis de concessió de llicències tot el que es puga”. En aquest sentit, la primera edil ha agraït al Col·legi d’Enginyers la seua disposició per a col·laborar amb el consistori, per la qual cosa s’ha acordat la creació d’una comissió de seguiment, entre els tècnics municipals i els representants dels enginyers, que es reunirà periòdicament per a analitzar com va la tramitació de les llicències i analitzar la casuística que es puga estar produint.

Som servidors públics i el nostre objectiu és posar l’administració al servei de la ciutadania. Hem de treballar per a acabar amb alguns problemes que es repeteixen sistemàticament i no caure en l’immobilisme” ha afirmat Marco, qui també ha anunciat que l’ajuntament sol·licitarà l’assessorament dels diferents col·legis professionalsa l’hora de tramitar ordenances que regulen aspectes com les activitats o les obres.

Finalment, Rodríguez Zunzarren ha aprofitat la trobada per a presentar a l’alcaldessa la XIV edició del Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i de Paviment Ceràmic, Qualicer, que se celebra a Castelló els dies 8 i 9 de febrer.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.