BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament de Castelló col·labora en el desenvolupament d’una app per smart cities

14445080_1683482498332710_4658472650082777206_o
image-423819
Amb l’objectiu de promoure la modernització dels serveis i l’atenció a la ciutadania, l’Ajuntament de Castelló ha iniciat la col·laboració amb tres alumnes de doctorat que estan desenvolupant una app per a smart cities. El regidor de Modernització i Transparència, Ignasi Garcia, s’ha reunit aquests dies amb els estudiants que participen d’un programa internacional d’innovació del que forma part la Universitat Jaume I. La col·laboració amb els investigadors permetrà aplicar a l’Ajuntament algunes de les millores desenvolupades a la tesi doctoral. Durant la reunió celebrada al consistori, s’ha donat a conèixer que el desenvolupament de l’app constarà de quatre fases i oferirà informació diversa (com municipal i de transports), agenda, tindrà un sistema de notificacions i permetrà fer tràmits i gestions. 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.