banner_990x90_EFE (1)

L’Ajuntament de Castelló col·labora en el desenvolupament d’una app per smart cities

14445080_1683482498332710_4658472650082777206_o
image-423819
Amb l’objectiu de promoure la modernització dels serveis i l’atenció a la ciutadania, l’Ajuntament de Castelló ha iniciat la col·laboració amb tres alumnes de doctorat que estan desenvolupant una app per a smart cities. El regidor de Modernització i Transparència, Ignasi Garcia, s’ha reunit aquests dies amb els estudiants que participen d’un programa internacional d’innovació del que forma part la Universitat Jaume I. La col·laboració amb els investigadors permetrà aplicar a l’Ajuntament algunes de les millores desenvolupades a la tesi doctoral. Durant la reunió celebrada al consistori, s’ha donat a conèixer que el desenvolupament de l’app constarà de quatre fases i oferirà informació diversa (com municipal i de transports), agenda, tindrà un sistema de notificacions i permetrà fer tràmits i gestions. 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.