BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament instal·la les primeres plataformes d’accessibilitat als contenidors en Montolivet

València Notícies | Redacció.- Els carrers de Pere Aleixandre i Amado Granell han sigut els primers on l’Ajuntament de València ha instal·lat les plataformes prefabricades d’accessibilitat per al dipòsit de residus a les illes de contenidors, en una intervenció que en preveu la instal·lació de 75 per tot el barri de Montolivet. La regidora de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano, ha explicat que la instal·lació de la resta de plataformes i nous contenidors accessibles es preveu per a les pròximes setmanes.Plataformas de contenedores en Montolivet.

“Instal·larem 53 unitats més en les pròximes cinc setmanes als carrers de l’Alcalde Reig, Lluís Oliag, Bisbe Jaime Pérez, Escultor José Cápuz, Pere Aleixandre i Molina i l’Avinguda de la Plata”, ha anunciat Soriano, qui també ha destacat la instal·lació en novembre de 50 nous contenidors accessibles de 3.200 litres de capacitat i amb pedal i palanca manual d’accionament per facilitar la seua obertura.

Esta intervenció, que és fruit de la gestió del programa de participació ciutadana i en el marc d’actuacions de millora de l’equipament d’arreplegada de residus urbans de la ciutat, pretén millorar l’accessibilitat als contenidors, sobretot per a persones majors i amb mobilitat reduïda.

 “Amb esta actuació experimental serà possible fer una valoració tècnica més rigorosa sobre els resultats i condicions d’explotació reals d’este nou equipament per a millorar el compliment de la normativa d’accessibilitat i les condicions d’utilització dels contenidors de residus urbans”, ha explicat Soriano.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.