L’Ajuntament instal·la un nou desfibril·lador en l’Estadi Castàlia

181214 desfibrilador en Castalia (1)
La ciutat de Castelló ja compta amb 20 desfibril·ladors en les diferents instal·lacions esportives
El regidor d’Esports, Enric Porcar, i la regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, han presentat el nou desfibril·lador instal·lat per l’Ajuntament de Castelló en l’Estadi Castàlia.
El desfibril·lador va estar ja en funcionament durant el partit que enfrontava al C.D. Castellón amb el C.E. Sabadell el cap de setmana passat. Moment en el qual Porcar va aprofitar per a supervisar l’engegada del nou sistema de desfibril·lació, que s’ha situat en la zona central de preferència alta.
Amb la també recent instal·lació d’un desfibril·lador en les pistes de pádel del Raval Universitari, ja són 20 les instal·lacions esportives municipals que compten amb aquesta tecnologia.
Estem parlant concretament de tecnologia DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic), un sistema que marca el ritme de compressions que ha d’aplicar la persona auxiliadora al mateix temps que indica si la força aplicada és major o menor que la requerida en la maniobra de reanimació.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.