L’Ajuntament instal·larà als Poblats Marítims un nou servici de Barris per l’Ocupació

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament posarà en marxa un nou servici, Barris per l’Ocupació, en el Districte Marítim, després de l’acord signat este matí entre la Fundació CV del Pacte per a l’Ocupació en la Ciutat de València i l’Associació de Comerciants, Industrials i Professionals del Marítim, ACIPMAR.

La regidora de Desenvolupament Sostenible, Sandra Gómez, ha firmat este matí el conveni de col·laboració pel qual el nou servici s’instal·larà en la seu d’ACIPMAR, “en el cor dels Poblats Marítims”, tal com ha afirmat la delegada. Es tracta, ha recordat Gómez, d’un “servici de qualitat i proximitat on es posen a disposició de la ciutadania tots els recursos de València Activa, s’oferix informació sobre els servicis municipals i es compta amb l’assessorament d’una persona professional especialitzada en orientació laboral”.

La concejala de Desarrollo Sostenible ha firmado esta mañana un convenio de colaboración con ACIPMAR.

“Obrir Barris en la seu d’ACIPMAR”, ha afegit la delegada, “garantix una estreta col·laboració, que pot afavorir el desenvolupament econòmic del barri per mitjà del treball conjunt dirigit al foment tant de l’ocupació com de l’autoocupació”. El nou servici funcionarà com un espai de coworking i assessorament.

El Marítim és un barri “que està canviant”, ha assegurat Sandra Gómez, “gràcies a la lluita dels seus habitants i gràcies al compromís adquirit per l’Ajuntament de València”, i per això ha felicitat els comerciants del districte, “per la seua aposta per a la millora del barri”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.