L’Ajuntament rep dos cotxes elèctrics de la contracta de neteja de col·legis

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha rebut de l’empresa adjudicatària de la contracta de neteja de col·legis, Ferrovial, els dos vehicles amb què es realitzaran les tasques d’inspecció, que per primera vegada són elèctrics, tal com s’exigia en el plec de condicions.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha ressaltat que l’exigència que els vehicles d’inspecció de la contracta de neteja de col·legis foren elèctrics “és una mostra més del compromís del Govern de la Nau amb el medi ambient i de la contribució municipal a reduir els nivells d’emissió de contaminants”.

Coches eléctricos.

Coche eléctrico.

Campillo ha assenyalat que, a més, “l’ús d’estos cotxes elèctrics suposarà un estalvi en combustibles fòssils, gasolina o diésel, per a les arques municipals”.

És la primera vegada que l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Govern Interior, ha inclòs en els plecs d’adjudicació d’una contracta municipal l’especificació que els vehicles que ha d’aportar l’empresa licitadora siguen elèctrics, amb un índex de contaminació zero.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.