L’Ajuntament tornarà a sortejar les parcel·les de l’hort urbà destinat a persones majors

Mary Carmen Ribera, concejala Gente MayorL’edil Mary Carmen Ribera assenyala que els interessats hauran d’inscriure’s en l’Oficina del Major del 27 d abril a l’11 de maig

L’Ajuntament de Castelló tornarà a traure a sorteig les 48 parcel·les que conformen l’hort urbà Perot de Granyana després d’haver conclòs els quatre anys de concessió, segons està previst que s’aprove aquest divendres en Junta de Govern. Aquest programa, destinat a les persones de més edat, entra dins de l’objectiu de la Regidoria de Gent gran que dirigeix Mary Carmen Ribera de promocionar l’envelliment actiu.

La regidora ha manifestat que “es tracta d’un projecte que permet a la gent gran gaudir de l’entorn d’una manera saludable i productiva, que millora les seues capacitats físiques i socials, alhora que promou bones pràctiques mediambientals”.

Per a optar a qualsevol de les 48 parcel·les, els interessats hauran de passar per l’Oficina del Major de l’Ajuntament de Castelló des del 27 d’abril a l’11 de maig, en horari d’atenció al públic, on es lliuraran les paperetes corresponents. Posteriorment, el 15 de maig, es realitzarà el primer sorteig en el Centre Municipal de Cultura, a les 12:30 hores. Ací eixiran les persones agraciades amb una parcel·la.

El 24 de maig, a les 12:30 hores, també en el Centre Municipal de Cultura, tindrà lloc el segon sorteig, on se sortejaran les parcel·les. Si han eixit usuaris que disposen de parcel·la en l’actualitat, podran quedar-se amb la qual tenen o canviar-la per una altra si així ho requereixen.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.