L’Alcalde afirma que València és una ciutat honrada i que la corrupció es cosa del passat

“El que estem veient són les acaballes del passat”

Volem fer un Ajuntament transparent, i lamentem i rebutgem tot el que ha ocorregut

Esta és una ciutat honrada i este govern és un govern honrat, i el que estem veient són les acaballes del passat”, ha afirmat hui Joan Ribó. L’alcalde ha afegit que “estar en el focus de la corrupció en estos moments a València la perjudica quant a imatge, quant a capacitat de negociació i quant a tot”.

En la seua opinió, també perjudica la nostra ciutat “la impossibilitat de negociar un Govern d’Espanya per part del senyor Rajoy”. “A veure qui s’atrevix a negociar amb ell en esta situació”, ha afirmat abans de referir-se al resultat dels últims comicis municipals. “Algú va guanyar les eleccions i va aconseguir més regidors que ningú, però tot sembla indicar, i hi ha moltes informacions que van en esta direcció, que eixes eleccions no es van fer de manera legal, que hi hagué finançament il·legal per part del Partit Popular”.

Eixos indicis i informacions a què s’ha referit Ribó indicarien, en la seua opinió, que el Partit Popular va acudir a les eleccions “presumptament dopat, contagiat, contaminat per un finançament no legal, i crec que això ho contamina absolutament tot”.

L’alcalde de València ha reiterat que la nostra “és una ciutat on la immensa majoria de la població treballa d’una forma ètica”, i que des del govern municipal “volem fer d’este ajuntament un ajuntament transparent, i lamentem i rebutgem el que ha ocorregut”.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.