BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’IVAJ.GVAJOVE llança l’hostelpack Falles i Platja a les instal·lacions juvenils

L' class=
image-176386
Valencia noticias | Redacción. L’IVAJ.GVA JOVE ha llançat un nou hostelpack en els albergs juvenils de Benicarló, Benicàssim, Alborache, Piles i Moraira denominat Falles i Platja, del 18 o 19 al 22 de març, perquè els alberguistes disfruten de les falles a València, Benicarló o Gandia, i aprofiten els primers rajos de sol a les platges de la Comunitat Valenciana

Del 18 al 22 de març es pot reservar esta modalitat a través de la web en els albergs de Benicarló, Benicàssim i Piles, i del 19 al 22 de març, en els albergs d’Alborache i Teulada-Moraira. L’oferta inclou quatre nits d’allotjament i desdejuni en habitacions dobles en els albergs de Benicarló, Benicàssim i Piles, o tres nits d’allotjament i desdejuni en habitacions dobles en els albergs d’Alborache i Moraira.

L’IVAJ.GVAJOVE programa al llarg de l’any divers hostelpacks a preus molt econòmics coincidint amb festes i esdeveniments que es desenrotllen a la Comunitat Valenciana i perquè els jóvens coneguen les seues instal·lacions incloses en la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils (REAJ).

Hi ha més informació sobre esta oferta en:
http://www.gvajove.es/ivaj/opencms/IVAJ/es/tiempo/instalaciones_GvaJove/Hostelpacks/PuenteSanJose.html

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.