L’IVASPE formarà policies perquè donen xarrades en col·legis sobre drogues, ciberbullying, noves tecnologies i violència de gènere

ivaspe
image-253150
El director general de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, acompanyat del subdelegat del Govern Juan Carlos Valderrama, ha inaugurat un curs sobre Capacitació Pedagògica destinat a policies locals, nacionals i Guàrdia Civil, l’objectiu del qual és formar-los perquè puguen impartir xarrades en col·legis sobre drogues, ciberbullying, noves tecnologies i violència de gènere

Este curs s’ha programat en col·laboració amb la Subdelegació del Govern de València amb la finalitat de ressaltar la importància del Pla director per a la Convivència i Millora de la Seguretat en els Centres Educatius i els seus Entorns, que preveu reunions de la comunitat educativa amb experts policials, xarrades a alumnes, accés permanent a un expert policial per a consultes i increment de la presència policial en els centres educatius i els seus entorns.

En total seran 25 els alumnes: 15 policies locals, 5 policies nacionals i 5 guàrdies civils. Els alumnes aprendran a dissenyar unitats de programació didàctica, i coneixeran i incorporaran les habilitats socials, les variables personals i els factors interpersonals per a una acció educativa eficaç. També aprendran tècniques per a potenciar i millorar la imatge que projecta la policia local al ciutadà i s’analitzaran els principals factors i riscos que concorren en les temàtiques del Pla director.

José María Ángel ha explicat en el transcurs de l’acte d’inauguració que “la formació és un factor clau no sols per a logar l’eficaç resposta policial a les demandes que la societat planteja, sinó també per a la consecució del necessari grau de motivació dels agents que presten el seu servici al ciudadano”, ja que “el reciclatge i l’actualització són imprescindibles en esta profesión.

L’Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASPE), que s’integrarà en la nova Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, treballa en la contínua millora dels seus plans formatius i en l’especialització dels policies locals.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.