BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Marco instal·la una bústia de suggeriments per a conèixer de primera mà les preocupacions de la ciutadania

L’alcaldessa, que ha rebut diferents sol·licituds de millora de neteja en els carrers, explica que en 2016 s’han pressupostat 1,6 milions d’euros per a millorar el servei

L’Ajuntament de Castelló ha instal·lat una bústia de suggeriments, dirigides directament a l’alcaldessa, Amparo Marco, en l’edifici consistorial, concretament en la primera planta, al costat del Registre, una de les zones de l’ajuntament que més ciutadans i ciutadanes visiten cada dia. Amb aquesta iniciativa l’alcaldessa vol obrir una via més de comunicació amb els ciutadans per a conèixer de primera mà les seues preocupacions, demandes i suggeriments.

buzon sugerencias alcaldesa (1)
image-286087

En tan sols unes setmanes, l’alcaldessa ha rebut desenes de suggeriments a través de la bústia. En elles els ciutadans demanden tot tipus de millores en els serveis municipals encara que un dels temes que més es repeteix és la necessitat d’una millor neteja en la ciutat. En aquest sentit, l’alcaldessa ha explicat que “el Govern Local és conscient que en els últims anys el servei municipal de neteja havia anat perdent eficàcia i qualitat, per açò, en els pressupostos de 2016 hem contemplat un increment d’1,6 milions d’euros per a ampliar el servei de neteja viària i recollida de brossa”.

Els veïns i veïnes de Castelló traslladen a l’alcaldessa tant peticions generals com a demandes puntuals sobre problemes en un carrer, una plaça o un parc que s’estan traslladant als serveis tècnics municipals per a la seua gestió. Així mateix, Marco ha rebut diversos suggeriments per a agilitar el sistema d’atenció als ciutadans de l’ajuntament.

L’alcaldessa ha mostrat la seua satisfacció pel bon acolliment que ha tingut aquesta iniciativa i ha explicat que és una prova més que “els castellonencs volen participar en la gestió de la seua ciutat de forma activa i per açò aprofiten totes les vies de comunicació que el nou govern local està obrint, bé siga a través d’internet (portal del ciutadà, xarxes socials), com a través dels fòrums de participació o d’aquest tipus d’iniciatives”.

Cal recordar que la posada en marxa d’aquesta bústia se suma a altres iniciatives de Marco en favor de la transparència i la participació com és obrir les portes de l’alcaldia tots els dijous per a rebre a particulars amb l’objectiu d’atendre personalment els seus problemes, en qualsevol àmbit que siga competència municipal, i amb especial atenció als temes d’emergència social. Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.