Marines sol·licita ajuda a la Diputació en matèria d’urbanisme i esports

1.- Visita alcaldesa de Marines foto_Abulaila (1)
image-267884
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa de Marines, Lola Celda, en la qual han tractat les principals necessitats d’aquest municipi del Camp de Túria.
Celda ha manifestat que «una de les prioritats del municipi és escometre la revisió de l’actual Pla General d’Ordenació Urbana, ja que estem treballant amb normes subsidiàries i necessitem establir un model de creixement urbanístic».
L’alcaldessa ha declarat que «en l’actualitat s’està treballant amb normes subsidiàries municipals, i per a la redacció d’un pla general necessitem l’assistència de la Diputació«».
D’altra banda, Lola Celda ha traslladat al president de la Diputació «la necessitat de Marines de comptar amb un camp de futbol de gespa artificial, ja que hi ha una gran afició per aquest esport i tenim un camp vell que era de gespa natural, però que no reuneix les condicions òptimes per a practicar aquest esport».

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.