Marines sol·licita augmentar els usuaris de teleasistencia

Berenguer con alcaldesa de Marines foto_AbulailaL’alcaldessa de Marines, Mª Dolores Cel·la, li ha transmès a la diputada de Benestar Social les manques que tenen en assumptes socials en el seu municipi

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha rebut a l’alcaldessa de Marines, Mª Dolores Cel·la, qui li ha sol·licitat que es tinga en compte les persones majors del seu municipi que encara no disposen del servei de teleasistencia i que ho necessiten.

L’alcaldessa, que és al seu torn presidenta de la mancomunitat, li ha demanat a Berenguer informació dels programes provincials en matèria social que va a oferir la Diputació per al pròxim any.

De manera més concreta, la diputada ha comentat amb l’alcaldessa Cel·la la Ruta de la Salut i el programa provincial de drogedependencias que van a potenciar-se perquè arriben a més municipis i incorporaran novetats perquè siguen programes que s’ajusten millor a les demandes dels veïns.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.