BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Més de 150 persones tramiten la sol·licitud de plaça escolar de dos anys a Castelló

Alumnos-en-claseEl regidor d’Educació, Enric Porcar, destaca que aquesta resposta demostra l’interès real de les famílies i la demanda existent

Finalitzat el procés d’admissió per a les places escolars de dos anys, l’Ajuntament de Castelló ha comptabilitzat un total de 151 sol·licituds per a les 54 places que s’oferiran en tres centres de primària de la capital. El regidor d’Educació, Enric Porcar, ha destacat que “aquesta resposta demostra que estem davant una necessitat real de les famílies i que hi ha una demanda important entre la població”.

Porcar ha recordat que les escoles que participen en el programa experimental engegat per la Conselleria d’Educació són tres: el col·legi Antonio Armelles, el Bisbe Climent i el Maestro Canós. Les llistes provisionals d’admesos i no admesos es publicaran en el tauler d’anuncis del centre escolar el dia 1 d’octubre i aqueix mateix dia i el dia 2 es podran presentar les reclamacions. Una vegada resoltes, el dia 5 es publicaran les llistes definitives en el tauler d’anuncis del col·legi. El curs començarà el dia 13 d’octubre.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.