Més de 60 persones tramiten la sol·licitud de plaça escolar de 2 anys des de l’Ajuntament

150921 aula informática matrícula menores (2)El regidor d’Educació, Enric Porcar, subratlla que aquesta resposta demostra l’interès real de les famílies i la demanda existent

L’inici del procés d’admissió per a les places escolars de 2 anys s’ha saldat amb més de 60 sol·licituds tramitades des de l’aula d’informàtica habilitada per l’Ajuntament de Castelló per a facilitar la tramitació telemàtica. El regidor d’Educació, Enric Porcar, ha destacat que “aquesta resposta en el primer dia del termini per a presentar la sol·licitud demostra l’interès real de les famílies, la demanda existent i que es tracta d’una mesura que respon a les necessitats de bona part de la població”.

El termini de presentació de sol·licituds es perllongarà fins a dilluns que ve 28 de setembre. Cal recordar que, en primer lloc, s’ha d’emplenar la petició via telemàtica a través de l’enllaç habilitat en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, imprimir la sol·licitud i registrar-la juntament amb la documentació demanada en les tinences d’Alcaldia o en el Registre General de l’Ajuntament.

Porcar també ha explicat que diàriament es remetran les sol·licituds presentades a les escoles que participen en el programa experimental -el col·legi Antonio Armelles, el Bisbe Climent i el Maestro Canós- perquè puguen avançar el treball de baremació de les peticions.

Les llistes provisionals d’admesos i no admesos es publicaran en el tauler d’anuncis del centre escolar el dia 1 d’octubre i aqueix mateix dia i el dia 2 es podran presentar les reclamacions. Una vegada resoltes, el dia 5 es publicaran les llistes definitives en el tauler d’anuncis del col·legi. El curs començarà el dia 13 d’octubre. Cal recordar que és important que les famílies marquen l’escola preferent en primera opció.

Quant a la documentació, s’haurà d’aportar l’habitual en aquests processos d’admissió com el llibre de família i fotocòpia, si hi ha germans en el centre, l’acreditació del domicili de residència, el carnet de família nombrosa, etc. A mesura que l’Ajuntament reba les sol·licituds les remetrà als col·legis perquè puguen baremar les peticions.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.