Morella s’omplirà d’aficionats al motor aquest cap de setmana per la celebració del GP d’Aragó

2d4d3-232-morella-set15La localitat es troba pràcticament al complet per la celebració del mundial de motociclisme a Alcanyís. Morella s’endinsa en la tardor, una època excel·lent per gaudir de la localitat, la gastronomia o la naturalesa

Morella s’omplirà aquests dies d’aficionats al món del motor. La localitat d’Alcanyís, a poc més de 60 quilòmetres de Morella, acull fins diumenge al GP d’Aragó del Mundial de Motociclisme, el que genera un impacte econòmic important a Morella. Així, els hotels i cases rurals estan pràcticament al complet per aquest cap de setmana. Les reserves destaquen per l’alta arribada de turisme internacional, ja que aquesta competició és coneguda arreu del món i mou a moltíssims aficionats, i perquè es realitzen amb molta antelació. A més, aquest any la competició arriba amb molts al·licients, com la pugna entre els pilots de Yamaha, Rossi i Lorenzo, per aconseguir el campionat, cosa que ha generat una major expectació.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, afirma que “el GP d’Aragó repercuteix d’una forma important en l’economia de Morella, ja que durant el cap de setmana de la seva celebració, la nostra localitat presenta unes xifres d’ocupació molt elevades”. A més, afegeix que “durant aquest cap de setmana, la localitat s’obre al turisme internacional, ja que la majoria de visitants que vénen fins a Morella provenen de l’estranger”.

La majoria de turistes que arriben a Morella durant aquest cap de setmana, realitzen les seves reserves per Internet. Per això, els establiments que estan en centrals de reserves o motors de recerques aconsegueixen una millor ocupació. La important presència de visitants durant el cap de setmana també es nota en altres atributs turístics de la localitat, com la gastronomia, ja que la majoria de visitants es desplacen al matí a Alcanyís i tornen a la vesprada. Per això, molts gaudeixen d’un bon sopar en els restaurants de la localitat.

La Tardor, una estació excel·lent per visitar Morella

La tardor és una estació ideal per visitar Morella i gaudir de l’oferta cultural, la gastronomia o la natura. L’explosió de colors a les muntanyes, els bolets o les suaus temperatures converteixen aquesta època en un moment ideal per gaudir dels boscos. Per això, els refugis forestals del terme de Morella estan pràcticament al complet. A més, és un moment de gaudir de la cuina tradicional, de les carns de caça o productes de temporada, amb diferents jornades gastronòmiques als restaurants. Finalment, cal destacar que aquesta època també està relacionada amb la cultura a Morella, ja que des de l’ajuntament es potencia l’oferta d’aquest tipus, amb conferències, visites guiades, concerts, etcètera.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.