Naix en l’horta de València un nou espai de coworking per a fomentar la creativitat, la innovació i el treball col·laboratiu

València Notícies | Redacció.- EL MOLI LAB, situat en ple cor de l’Horta Nord de València, és un nou espai dissenyat per a fomentar la creativitat, la innovació i el treball col·laboratiu, des d’on potenciar qualsevol tipus de projecte professional personal o d’equip.

Aquest espai, polivalent i singular, es troba situat en l’antiga alquería del molí Canyars, sobre la sèquia de Tormos i enfront de la sèquia de Rascanya, dos de les nou sèquies que formen part del Tribunal de les Aigües de València. Un lloc ple d’història que ha sigut rehabilitat respectant al màxim l’estructura exterior i interior de l’edifici. No obstant, açò no ha impedit que s’hagen generat nous espais equipats amb mobiliari contemporani versàtil que promouen l’intercanvi professional, el dinamisme i el emprendedurisme.

Mónica Muñoz, Co-fundadora y Directora de EL MOLI LAB.

Mónica Muñoz, Co-fundadora y Directora de EL MOLI LAB.

Els promotors d’aquesta iniciativa privada volen convertir al MOLI LAB en el hub creatiu i espai de referència a l’Horta Nord per a autònoms, freelances, emprenedors i startups que cerquen un entorn de treball diferent, lluny de la bullícia de la ciutat, encara que al mateix temps a prop i en contacte amb el costat més agrícola de València.

En paraules de, Mónica Muñoz, directora d’aquest nou espai, el seu objectiu és el de “atraure talent local i, per què no, també l’internacional, prestant especial atenció a projectes del sector agrotech, de l’agricultura, la cultura i l’oci sostenible. A més, entre les nostres missions es troba el generar una agenda d’esdeveniments atractiva per a crear una comunitat de professionals que compartisquen aquests principis”.

Aspecto interior del espacio colaborativo.

De fet, EL MOLI LAB arreplega el testimoni d’una part important de la història local, ja que “part de l’alquería va ser durant més de 25 anys la base i local d’assaig del grup ‘Amores’, pioner de la percussió contemporània a Espanya. Ens encanta arreplegar aqueix esperit emprenedor per a seguir creant i innovant des d’aquest entorn tan especial i singular”.

SOBRE EL MOLI LABMinihuerto incluido en El Moli Lab.

EL MOLI LAB està situat en el terme municipal de Carpesa (València). Ocupa una superfície de 3.000 metres quadrats en un entorn agrícola que inclou: un espai de treball compartit amb 40 llocs, fixos i flexibles; diverses sales de reunions, una sala multiusos amb capacitat per a 50 persones; un pati interior, dos terrasses exteriors -a ponent i a llevant- una zona de minihorts; i pàrquing per a cotxes, ciclomotors i bicicletes.

Es troba en un entorn privilegiat on es pot caminar, córrer, anar amb bicicleta o practicar qualsevol activitat física.

A més, sabem que a voltes els pares i mares necessiten portar als seus fills xicotets al treball. En EL MOLI LAB sempre són benvinguts, baix la seua supervisió. També acceptem mascotes.

Arribar fins a aquest nou espai és molt fàcil, ja que està connectat a la xarxa de carril bici de València a través de la Via Verda Xurra, i es troba a 300 metres d’una parada de la Línia 16 de l’EMT-València.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.