Nova il·luminació LED que substitueix l’actual en el túnel de Peset Aleixandre

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha finalitzat la instal·lació d’una nova il·luminació LED que substitueix l’actual en el túnel de Peset Aleixandre, una instal·lació que tenia més de 30 anys.Il·luminació Peset Aleixandre.

Això provocava que el cablejat i els projectors estigueren totalment obsolets, produint diferents avaries i proporcionant un nivell lumínic inferior al necessari, una situació que amb esta intervenció ha resolt la regidoria de Govern Interior, dirigida per Sergi Campillo.

És destacable la xifra dels 22.367 euros que a partir d’ara estalviarà l’Ajuntament en la factura de la llum d’este túnel amb el canvi a llums LED. La temperatura dels equips lumínics amb tecnologia LED instal·lats és de 4.000 graus kelvin i tenen un rendiment lluminós mínim de 100 lum./w.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.