Nueva “Ruta del Despilfarro”

Hoy sábado 29 de septiembre,los promotores de la campaña denominada la «Ruta del Despilfarro» de Valencia reanudan  su actividad con el reclamo de la presencia de de un corresponsal del periódico alemán “Frankfurter Allegemeine”, de carácter liberal-conservador, independiente de partidos políticos u organizaciones y que es considerado como el más difundido y consultado fuera de Alemania junto a otros medios de comunicación españoles y extranjeros de Valencia

Los organizadores, adscritos al colectivo denominado «Xarxa Urbana», pretenden romper el cerco de silencio y complicidad con que las autoridades valencianas contaban para seguir contando a la opinión pública su engañosa versión de la realidad, agravada por la concentración de medios de comunicación en la Comunidad Valenciana y la ciudad de Valencia en manos de grupos mediáticos conservadores o deudores de las instituciones.

El objetivo de la marcha, cuyo recorrido dura cerca de tres horas, es que los movimientos sociales y ciudadanos han tenido y tienen, a través de la Ruta, la posibilidad de dirigirse a estos medios extranjeros sin ningún filtro ni impedimento con la legitimidad que da la simple constatación “in situ” de la veracidad de los hechos denunciados.

Itinerari per a la “Ruta del Despilfarro” del 29 de Setembre

 

1.- Les Corts Valencianes. Denúncia de les despeses supérflues, malbaratament patrimonial i destacada presència de diputats-imputats per “presumpta” corrupció política del Partido Popular.

2.- Visita a la Muralla Àrab del Barri del Carme, amb accés directe a punts no accesibles habitualment d’aquesta, amb representants veïnals i experts en patrimoni.

3.- Acte amb el Col.legi Públic 103 i reivindicació de la nova escola al solar reservat des de fa 5 anys.

4.- America’s Cup, visita des de l’edifici “Veles e Vents” per contemplar les Inversions malbaratades al Port de València i posterior visita a un tram del Circuit de Formula 1.

5.- Parada per esmorçar al barri de Natzaret i conèixer de pas la paralització del “nou barri” de Moreres per l’esclafit de la bombolla immobiliària, amb la companyía dels portaveus de l’AAVV de Natzaret.

6.- EMARSA, la Depuradora on “la política fa pudor” i exemple de saqueig dels diners públics que ara s’ha descobert fou imitada per altres 360 depuradores del País.

7.- La ZAL de l’Horta de la Punta, amb els escàndols dels diners públics empleats per desallotjar violentament més de 300 veïns de les seues vivendes i terres històriques, sense haver necessitat en 8 anys després ni un metre cuadrat per a l’ampliació imposada del Port.

8.- La “Nueva Fé”, l’Elefant Blanc de la sanitat pública valenciana i que, a més d’una dubtosa necessitat i disney de construcció, ja va ser concebuda per ser regalada a les companyíes privades sanitàries.

9.- Ciutat “Ros Casares”, vergonyosament venuda com a simbol “de modernidad” per l’alcaldessa de València, amb unes previsions totalment desaforades i finalment amb el trasllat del deute de 220 milions d’euros a la CAM.

10.- “Nuevo” Mestalla, el nou Anfiteatre o Coliseum romà de València, amb una barreja de negocis immobiliaris privats, “pilotazo” futbolístico i “serà per Diners!!!” de l’Alcaldessa i la Generalitat Valenciana. Acte de denúncia del silenci polític i mediàtic al voltant del tema.

11.- Alqueries mitjevals de Benicalap, a l’ombra del “Palau de Congressos millor del món” i els Hotels de Luxe, aquestes es troben més de 15 anys suposadament “protegides” però en realitat han estat sacsejades i ni el Valencia CF ni l’Ajuntament tenen voluntat de restauració, es troben en un dels racons més desconeguts i impresionants de la ciutat.

12.- El Camí del Pouet i el solar per a Institut Públic actualment cedit a la Universitat Catòlica, dues actuacions de veritable terrorisme urbanístic i de privatització salvatge de l’educació pública.

13.- Torres de Serrans. Tornada al punt de partida.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.