BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Palma i Ador sol·liciten una carretera alternativa perquè el trànsit pesat no passe per dins de les localitats

SONY DSC

SONY DSC

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, es reuneix amb l’alcaldessa de Palma de Gandia, Mari Trini Miñana, i l’alcalde d’Ador, Joan Faus

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, es va reunir amb els alcaldes de Palma de Gandia i Ador, Mari Trini Miñana i Joan Faus, respectivament, els quals li han traslladat les necessitats dels seus municipis en matèria d’infraestructures i carreteres.

Tots dos alcaldes es van unir per a sol·licitar a Seguí un vial alternatiu al que hi ha en l’actualitat, que creua tots dos pobles i per on circula molt de trànsit pesat i així millorar la seguretat de la carretera i els veïns.

La variant que van demandar volen que isca des de la carretera del Morquí, que es va inaugurar fa uns anys, i que s’enllace amb Ador i que des d’ací la carretera vaja cap a Vilallonga, ja que la majoria del trànsit que discorre per aquesta carretera va en direcció a aquella localitat.

Millorar les entrades a Ador

Servint-se de la reunió amb el diputat de Carreteres, l’alcalde d’Ador, també, va sol·licitar que es milloraren les dues entrades al poble, d’una banda la de Vilallonga i, d’altra, la de Palma de Gandia.

Aquestes dues entrades consten de dues creus i Faus el que va demanar són noves mesures de seguretat per a ambdues.

Sobre aquest tema, la Diputació ja té programada l’actuació sobre l’entrada de Palma de Gandia i es durà a terme l’any que ve.

El diputat Pablo Seguí els va manifestar a tots dos alcaldes la seua disposició a atendre tots els punts tractats.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.