Petrés sol·licita ajuda per a frenar la plaga de tomicus i sanejar La Rodana

Bort se reúne con alcalde de Petrés foto_AbulailaEl diputat de Medi Ambient, Josep Bort, s’ha reunit amb l’alcalde de Petrés, Pere Peiró, el qual li ha traslladat les necessitats més urgents del seu municipi.

El primer edil ha tractat amb el responsable provincial la plaga de tomicus, que ha afectat més del 50% de l’arbrat de la muntanya de la Rodana: «Cal actuar de forma imminent, ja que La Rodana és el patrimoni natural més important de Petrés, una localitat xicoteta», ha apuntat Peiró.

Així, en la reunió de treball, l’alcalde ha sol·licitat l’ajuda de les Brigades Forestals de la Diputació de València per a talar els arbres afectats amb la finalitat de sanejar la zona i paralitzar la plaga.

En la trobada també han prevalgut altres assumptes com la neteja de camins, concretament, el que comunica Petrés amb Albalat dels Tarongers i que, segons el parer de l’alcalde, «la mala herba envaeix els vorals, la qual cosa impedeix l’encreuament de dos vehicles».

El diputat Josep Bort li ha traslladat a Pere Peiró la seua disposició a atendre els punts tractats i a estudiar-los per a donar una solució, amb la finalitat de cobrir les necessitats de la localitat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.