Pinten passos de zebra per a millorar la seguretat vial a l’entorn del col·legi La Marina

calle-alcala-galiano-cruce-con-monturiol-slowphotos-es-01
image-427683
El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, afirma que amb aquesta actuació s’atén una demanda veïnal

La Regidoria de Mobilitat ha millorat la seguretat vial a l’entorn del col·legi La Marina del Grau pintant els passos de zebra que encara no estaven senyalitzats malgrat tenir els rebaixes de les voreres fets. El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha explicat que “es tracta d’una xicoteta actuació però millora molt la seguretat a l’entorn d’un centre educatiu al que acudeixen desenes de famílies en dies lectius”.

L’actuació s’ha centrat en el carrer Alcalá Galiano, on s’han pintat un total de cinc passos de zebra i es preveu millorar l’accessibilitat en algunes voreres del carrer Guardamar del Segura on encara no s’han rebaixat algunes voreres. A més, Mobilitat atén així una reivindicació de l’Associació de Veïns el Faro.

 

Aquests carrers són algunes de les quals utilitzen les famílies per a acudir al col·legi La Marina “pel que és important reforçar la seguretat en aquests itineraris i garantir l’accessibilitat per l’afluència de mares o pares amb carrets de bebè i també per a les persones amb mobilitat reduïda”, ha apuntat el tinent d’Alcaldia del Grau.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.