Posada en servici del pas per a vianants i ciclistes des de la passarel·la del Cuc de Llum al Grau

València Notícies | Redacció.- Els veïns de Natzaret i Moreres disposen d’un nou pas per a vianants i ciclistes que unix el barri amb el Grau, segons ha anunciat el regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització en la ciutat, Vicent Sarrià.Cuc de Llum antes de su mejora.

L’itinerari arranca des de la zona enjardinada del Carrer Suís i transcorre per la Passarel·la Cuc de Llum, convenientment habilitada amb un pas d’aproximadament quatre metres d’ample. El recorregut, a l’arribar al circuit de la F1, continua per un vial paral·lel a l’antic llit fins a arribar al Cementeri del Grau, on s’han reorganitzat i reaprofitat les barreres del circuit per a permetre un corredor transitable i poder així connectar amb el carrer Eivissa. En el seu recorregut final, s’ha instal·lat també una tanca metàl·lica de protecció que impedix el pas cap a les vies del ferrocarril i s’ha creat una plataforma de formigó per a permetre un ús en condicions de seguretat.

Amb esta actuació es garantix un accés segur a establiments, equipaments, col·legis i instituts de la zona, reutilitzant infraestructures que estaven abandonades.

La passarel·la ha suposat un maldecap i un gasto de manteniment excessiu durant anys. Quedava totalment aïllada en un lloc intransitable, sense comunicar-se amb cap part i amb constants actes de vandalisme.

La Delegació de Desenvolupament Urbà, per a evitar riscos innecessaris, ha decidit desmantellar la poca fusta que quedava i els sostres de cristall de la passarel·la, que estaven totalment destrossats, per lo que podien caure i causar danys físics a les persones.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.