Quatre barris de València compten ja amb noves instal·lacions esportives elementals

València Notícies | Redacció.- Amb la finalitat d’assegurar l’accés a l’activitat esportiva de tots els ciutadans, la regidoria d’Esports ha construït quatre noves instal·lacions Esportives Elementals (IDES) als barris de Patraix, Beniferri, La Torre i La Llum, amb un pressupost superior als 250.000 euros. Dos d’elles, Patraix i La Llum, compten amb pistes de Boccia, un joc adaptat per a persones amb diversitat funcional. Així mateix, s’han remodelat les instal·lacions esportives de la Saïdia i d’altres sis barris més amb una inversió total de més de 400.000 euros.

Per a la responsable d’Esports, Maite Girau, “invertir en IDES és invertir en recursos per als barris on l’accés gratuït i pròxim a les instal·lacions facilita l’exercici físic. Es tracta d’una de les majors demandes de la població en matèria esportiva. Durant els dos últims anys, apareixen en les enquestes com una de les inversions més requerides pels veïns de València”.

La IDE de La Saïdia ha sido convertida en un “skatepark” o pista de patinaje urbano. (Instalaciones deportivas elementales).

En la IDE de Beniferri s’ha optat per estendre les activitats entre diferents espais. D’esta manera, les zones de gronxador adaptat i tennis de taula es troben entre els carrers de Beniferri i Camí Vell de Llíria; la doble zona de musculació s’estén al llarg del passeig de Mestre Rodrigo i el nou joc de Bola Audiozone, amb instruccions en valencià, s’ha instal·lat en el carrer Camp del Túria.

Així mateix, durant 2016 s’ha procedit a la remodelació de la IDE de la Saïdia, en el llit del Túria, convertint-la en un skatepark o pista de patinatge urbà. També s’han reformat les instal·lacions esportives dels barris de San Isidro, Torrefiel, Carpesa, Creu Coberta, Trinitat i el Palmar. En total s’han invertit més de 400.000 euros en estos treballs.

En l’actualitat, l’Ajuntament de València, mitjançant la Fundació Esportiva Municipal, gestiona 59 instal·lacions esportives elementals repartides per tota la ciutat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.