Requena sol·licita l’ajuda de la Diputació en la gestió dels serveis de les seues pedanies

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha mantingut una trobada amb l’alcalde de Requena, Mario Sánchez, per a conèixer els futurs projectes i demandes que té el municipi.
En la reunió, celebrada en seu de la institució provincial, l’alcalde ha explicat al president les particularitats amb les quals explica Requena, com el fet que el municipi siga el més gran de la Comunitat Valenciana amb una superfície de 814 km2.

SONY DSC
image-298010

SONY DSC

De la mateixa manera, el primer edil ha subratllat que Requena compta amb 25 pedanies a les quals “cal prestar-los els serveis que es mereixen. Són llogarets que estan a 30 quilòmetres del nucli urbà de Requena i per a nosaltres és un problema donar-li els serveis necessaris”.
“També tenim una xarxa de camins molt extensa que ha estat molt temps abandonada i per als nostres agricultors és un problema, per açò volem reclamar la peculiaritat de Requena, amb la seua extensió i els seus llogarets, ja que volem donar els serveis que es mereix el nostre municipi”, ha assenyalat l’alcalde.
Projectes amb el PIFS a Requena
L’alcalde ha destacat que el Pla d’Inversions Financerament Sostenible (PIFS) destinat a Requena “ha vingut molt bé, amb aquests diners hem pogut acabar el centre de dia per a persones majors, les obres de les quals estaven paralitzades des de fa cinc anys”.Així mateix, el primer edil ha afegit que “anem a poder fer alguns parcs nous i solucionar els problemes de climatització de l’ajuntament tant d’hivern com d’estiu. Són unes obres molt necessàries i gràcies a aquesta nova Diputació, que ha preferit que aquests diners vaja als ajuntaments en comptes dels bancs, anem a poder portar-les avance”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.