Sagunt sol·licita la col·laboració de la Diputació per a aplicar la llei de transparència

El diputat de Transparència i Govern Obert, Roberto Jaramillo, despatxa amb el regidor de la localitat Sergio Moreno

.El diputat de Transparència i Govern Obert de la Diputació de València, Roberto Jaramillo, s’ha reunit en la seu de la institució amb el regidor de Sagunt Sergio Moreno, qui ha sol·licitat la col·laboració de la institució provincial per a portar a la pràctica en el seu ajuntament la normativa vigent en matèria de transparència, tant la nacional com l’autonòmica.

Jaramillo, per la seua banda, li ha traslladat “tot el suport” de la corporació per a donar solució als problemes tècnics i formatius que puga tenir el consistori de Camp de Morvedre en aquest sentit, a més d’explicar-li que ja s’està treballant en el disseny d’un pla estratègic de transparència per a solucionar aquest tipus de manques.

SONY DSC
image-252945

SONY DSC

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.