Sarrià ha insistit que la retirada de les passarel·les de l’avinguda del Cid, “era una mesura totalment necessària.”

Sarrià ha insistit que la retirada de les passarel·les de l’avinguda del Cid, impulsada des de la regidoria de Desenvolupament Urbà Sostenible, “era una mesura totalment necessària.”

Així, Vicent Sarrià ha informat del rebuig per la comissió d’Urbanisme d’una moció en relació amb les passarel·les de l’Avinguda del Cid “perquè entenem que és una proposta que arriba a destemps”. Ha criticat que en estos moments l’oposició “presente alternatives amb passarel·les que complisquen les normes d’accessibilitat i que comporten la instal·lació de rampes quilomètriques, i fins i tot ascensors, d’un alt cost econòmic”.puentes avda del cid 20180208_114956 (5)
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.