BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Simó subvencionarà el transport públic als col·legis del Grau en les eixides educatives al centre de la ciutat

161110-reunion-directores-colegios-1La Tinença d’Alcaldia del Grau assumirà amb pressupost propi el cost de dos bitllets d’anada i dos de tornada per estudiant

El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha mantingut una nova reunió amb els directors dels centres docents del Districte Marítim per a abordar les seues necessitats. En aquesta trobada, Simó ha confirmat que els estudiants tindran accés gratuït al transport públic en les eixides culturals que programen des dels quatre col·legis d’educació infantil i primària del Grau (L’Illa, La Marina, Elcano i El Pinar).

“La Tinença d’Alcaldia assumirà aquest cost amb pressupost propi”, ha explicat Simó, qui ha reconegut que “era una petició que realitzaven els directors amb l’objectiu de facilitar les eixides educatives i culturals i que ara anem a atendre. Quan aquests centres programen una eixida al centre de la ciutat, l’alumnat tindrà accés gratuït al transport públic”. Així, es facilitaran dos bitllets d’anada i dues de tornada per estudiant durant el curs.

Els responsables dels centres ja van plantejar en una reunió anterior la possibilitat que l’Ajuntament estudiara algun tipus de mesura per a facilitar el transport a l’alumnat en les eixides educatives que realitzen, com les visites a l’Auditori, al Teatre Principal o altres centres d’interès situats en la centre de la ciutat. “En aquella reunió ens vam comprometre a estudiar una solució òptima per a les necessitats que ens van plantejar els directors i ara els hem comunicat que ja podran usar el TRAM o l’autobús en aquests desplaçaments sense cost algun per als i les estudiants”, ha insistit el tinent d’Alcaldia del Grau.

Simó ha destacat que aquest tipus de reunions en la Tinença d’Alcaldia del Grau “són un fòrum idoni per a exposar les necessitats dels centres, però també per a potenciar el seu paper i la seua presència en l’activitat diària del Grau”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.