S’obri el termini de sol·licitud d’Escoles Esportives Municipals per als centres escolars

València Notícies | Redacció.- Des del dijous 1 de juny queda obert per a tots els centres escolars el termini de sol·licitud per al curs 2017-18 de les Escoles Esportives Municipals, organitzades per la Fundació Esportiva Municipal (FDM) en col·laboració amb les federacions esportives autonòmiques. Este programa és la porta d’entrada a l’esport per a escolars d’entre 4 i 18 anys, i compta amb el 10 % de les seues places becades per a menors en risc d’exclusió social. La FDM oferix 24 disciplines esportives en un programa en el qual es garantix la qualitat de l’ensenyament. En el passat curs van participar 6.500 alumnes.Deporte escolar.

Escoles Esportives Municipals consistix en un programa d’actuació sobre la població escolar que facilita la iniciació a la pràctica esportiva, amb els beneficis que comporta per a la salut i, a més, inculca els valors que l’esport transmet.

“És molt important fomentar els hàbits saludables des de xicotets. Amb les escoles esportives volem que tots i totes tinguen garantit l’accés a la pràctica esportiva, a la formació en els valors de l’esport i a l’adquisició d’hàbits saludables”, ha declarat Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València.

L’activitat de les Escoles Esportives Municipals es realitza en els centres escolars en horari no lectiu entre octubre i maig, s’adapta en coherència a les necessitats i el desenvolupament de cada etapa educativa, tant en Infantil, com en Primària i Secundària. A més, la Fundació Esportiva Municipal garantix seguretat i qualitat educativa amb la presència de professionals amb la preparació adequada per a dirigir les diferents activitats, així com totes les assegurances necessàries.

24 disciplines

Per al curs 2017-18, les Escoles Esportives Municipals oferixen 24 disciplines: activitat física de base, predeport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esports adaptats, esgrima, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, frontenis, voleibol, futbol femení, futbol sala, tenis de taula, pilota valenciana, piragüisme, pàdel, waterpolo, judo i orientació.

El 22 de juny finalitzarà el termini de sol·licitud d’Escoles per als centres escolars, l’1 de setembre es farà públic el llistat d’Escoles concedides a cadascun dels centres i a partir del 15 de setembre s’obrirà el termini d’inscripció per als alumnes.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.