Torna el Circuit Divina Pastora Seguros amb la 41a Volta a Peu de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

València Notícies | Redacció.- Després de la parada de l’estiu, torna el Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de València. Com cada any, ho fa amb tots els luxes, amb la 41a edició de la Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí I Sant Isidre, que se celebrarà el pròxim 24 de setembre a les 09:00 hores.

Enguany la carrera arriba amb la novetat que aquells que així ho preferisquen poden participar en la modalitat de marxa a peu, la qual cosa implica poder fer el recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor. De fet, esta nova pràctica no és competitiva i, per tant, no compta amb categories.Carrera Sant Marcel·lí i Sant Isidre.

Inscripcions

 Les inscripcions ja estan obertes. Per a tots aquells que vullguen apuntar-se poden fer-ho a través de la pàgina web oficial www.deportevalencia.com/carreras, fins al dia 21 de setembre.

Per un altre costat i, exclusivament per a la marxa a peu i marxa nòrdica, també és possible inscriure’s de manera presencial el mateix dia de la carrera entre les 7:30 h i les 8:55 h, acudint a la zona d’eixida, just en el Bulevard Sud a l’altura del cementeri municipal.

El cost de la inscripció és de 2,55 euros en el cas dels corredors i, d’un euro per als marxadors a peu i les carreres de menors, el qual va destinat en la seua totalitat a la Asociación Valenciana de Trasplantados de Corazón (AVATCOR), entitat solidària de l’esdeveniment.

Cal tindre en compte que les inscripcions per a la carrera estan limitades a 2.000,  i l’organització deixarà d’admetre participants quan s’aconseguisca esta xifra. Pel que fa a les inscripcions per a les carreres infantils, no s’admetran més de 300.

Entrega de dorsals

 L’opció recomanada per l’organització per a arreplegar els dorsals és presentant-se amb el DNI, i una autorització firmada en el cas que siga d’una altra persona, el divendres 22 de setembre en el Complex Esportiu i Cultural Petxina (Passeig de la Petxina, 42), entre 17:00 i les 21:00 hores.

També és possible arreplegar-los el mateix dia de la carrera en l’eixida, entre les 7:30 i les 8:55 hores. Els inscrits en les carreres infantils poden arreplegar el dorsal fins a cinc minuts abans que comence la prova.

Horari d’eixida

 L’eixida de la prova es dóna a les 09:00 hores per als atletes Preferents A, B, C i D, a les 09:05 hores la resta de corredors i, finalment, a les 09:08 hores per als participants pertanyents a la modalitat de “Marxa a Peu” o Marxa nòrdica, els que disposen d’un temps limitat per a finalitzar el recorregut, fixat en 12 minuts per quilòmetre.

Horaris d’eixida menors

La carrera de la categoria d’Infantil eixirà a les 10:30 hores i la distància a recórrer és de 2.000 metres. Els Alevins han de recórrer 1.000 metres i l’hora d’eixida és a les 10:40 hores, i els Benjamins a les 10:45 hores, amb un recorregut de 800 metres. En la categoria de Pre – benjamí l’hora està prevista a les 10:50 hores i la distància és de 400 metres. Finalment, els menors de 5 anys recorreran 200 metres i l’hora d’eixida s’ha fixat a les 10:55 hores.

Agenda pròxims esdeveniments:

VII Volta a València – Trofeo Diputación

07 Set. 2017 | 15:00-19:00 | Plaça de l’Ajuntament de València http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/vii-volta-a-valencia-trofeo-diputacion/

 

 

València Triatló 2017

09 Set. 2017 | Tot el dia | La Marina de València

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/valencia-triatlon-2017/

 

10K de l’ Horta Castellar-Oliveral

10 Set. 2017 | 09:00 -13:00 | Castellar Oliveral

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/10k-de-lhorta-castellar-oliveral-2/

 

Urbans Festival 2017

16 Set 2017 | Tot el dia |

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/urbans-festival-2017/
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.