banner_990x90_EFE (1)

València Activa col·labora en la difusió de 200 ofertes de treball per a una nova botiga de roba

VALENCIA 2018-01-26 Roda de Premsa Junta Govern Local. Sandra Gómez

VALENCIA 2018-01-26
Roda de Premsa Junta Govern Local.
Sandra Gómez

S’oferixen llocs de treball de dependent i de supervisor de botiga

L’Agència d’Ocupació València Activa, dependent de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, col·laborarà amb el procés de selecció de 200 treballadors i treballadores d’una nova botiga de roba que obrirà en breu al centre de la ciutat. Este procés serà de març a l’estiu, quan s’òbriga la futura tenda, i l’agència municipal cedirà les seues instal·lacions per a les activitats de selecció.

La regidora d’Ocupació, Sandra Gómez, ha informat que s’ofereixen treballs de dependent i de supervisor de tenda per a l’empresa de moda Primark i, per això, ha recomanat als valencians i valencianes aturats inscriure’s en l’agència municipal com a demandant de treball. “Així es vol afavorir que totes les persones puguen tindre una oportunitat i sobretot s’ajuda a donar eixida a perfils que ho tenen més difícil a l’hora de trobar treball”, ha exposat Gómez.

L’Agència d’Ocupació municipal albergarà dins de la seua plataforma, en un apartat concret creat per a l’ocasió, els enllaços directes a les ofertes d’ocupació d’esta empresa. A més, col·laborarà amb la cadena tèxtil irlandesa cedint les seues instal·lacions i aules formatives per a la realització de diferents activitats relacionades amb els processos de selecció.

Durant el mes de març, els responsables de recursos humans d’esta empresa es desplaçaran a València per a començar el procés de selecció, el qual culminarà a l’estiu amb l’obertura de la futura tenda.

 

AGÈNCIA D’OCUPACIÓ VALÈNCIA ACTIVA

L’Agència d’Ocupació València Activa, amb 8.077 persones inscrites i 2.875 persones derivades a ofertes d’ocupació durant el 2017, és un instrument que engega activitats d’intermediació laboral amb la finalitat de proporcionar a les persones aturades una ocupació adequada a les seues característiques i, també, un catàleg de formació per a millorar les seues oportunitats laborals.

Al mateix temps, l’agència té com a objectiu prioritari ajudar les empreses, a través d’un servei d’assessorament en gestió de recursos humans, a seleccionar el personal qualificat per a esmenar les seues necessitats immediates. És a dir, rep ofertes d’ocupació de les empreses i es posa en contacte amb les persones aturades que estan inscrites en la seua base de dades per a cobrir estos llocs de treball, realitzant una preselecció prèvia.

Entre altres opcions, l’Agència d’Ocupació València Activa facilita l’elaboració del propi currículum vitae en línia, permet cercar i inscriure’s en ofertes d’ocupació, i detallar i seleccionar preferències formatives de cara a realitzar cursos o tallers de formació.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.