València instal·la un sistema d’informació per megafonia a Castellar-l’Oliveral

València Notícies | Redacció.- “El Govern de la Nau estem desenvolupant un seguit d’accions i inversions en els Pobles de València, dignificant les seues instal·lacions i servicis municipals, amb el que busquem potenciar estes poblacions on els veïns i veïnes paguen els mateixos impostos que en la mateixa ciutat de València. Concretament, en este cas, dotem a Castellar-l’Oliveral d’un nou servici, gràcies a l’adquisició d’un sistema d’informació per megafonia. Cal dir que des de 2013 el Poble havia perdut este servici que ara recuperem”, ha manifestat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, respecte a esta nova inversió realitzada per la seua regidoria.Ayuntamiento de Castellar-Oliveral.

 Esta inversió permetrà comptar amb un sistema de comunicació a través del qual es donaran anuncis d’interès, com esdeveniments culturals, activitats organitzades per l’alcaldia o l’associació de veïns, entre d’altres.

 “Amb la megafonia podrem comunicar-nos directament i donar a conèixer avisos importants, com informació relativa a desviaments del trànsit o presentar esdeveniments culturals d’interès”, ha indicat l’alcalde, Alejandro Ramón.

Els missatges poden ser gravats o emesos en directe. Esta inversió municipal és fruit de la col·laboració entre les regidories de Govern Interior, de Sergi Campillo,  i Pobles de València, de Consol Castillo. Els treballs en l’alcaldia de Castellar-l’Oliveral d’adaptació i engegada de megafonia també contemplen l’ampliació a El Poblet i El Ribàs.

Alejandro Ramón ha assenyalat que  “la megafonia ha sigut demandada per l’Associació de veïns i per l’Alcaldia en diverses ocasions. La instal·lació de la megafonia suposa un eina molt útil per a difondre les activitats que programem així com altres informacions d’interès general”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.