València Turisme connecta receptius amb nous productes turístics per a competir en el mercat europeu com a destinació excel·lent

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha obert avui el primer workshop entre receptius i empreses valencianes de producte turístic organitzat pel Patronat de Turisme de València en el Cub dels Comarques. “Aquesta presa de contacte és fonamental per a connectar els grans receptius amb nous productes turístics valencians i facilitar que el nostre territori isca al mercat com una destinació excel·lent, amb experiències turístiques innovadores, autòctones i de qualitat”, ha assenyalat.

WORKSHOP VALÈNCIA TURISME_Cub de les Comarques_RETALLAT

Més de 30 representants d’empreses turístiques valencianes s’han donat cita en el Cub dels Comarques per a presentar les seues propostes i experiències als tres receptius que van sol·licitar al Patronat aquest taller de treball: DMC Spain Tours, Trovalia i Turiart.

 

Després de les paraules de benvinguda de la màxima responsable de l’Àrea de Turisme, el director del Patronat, Evarist Caselles, ha felicitat tots els assistents “per creure en noves formes de gestió que cerquen, per damunt de tot, l’excel·lència dels nostres productes”.

 

El Patronat de Turisme ha disposat tres punts de reunió en el Cub dels Comarques perquè, al llarg del matí, les empreses pogueren presentar els seus productes.

 

Jorge Lamirán, de DMC Spain Tours, ha qualificat la iniciativa de “molt interessant perquè de vegades ens costa cercar o detectar noves empreses. Necessitem coses noves per a oferir experiències interessants en els nostres catàlegs de serveis, i competir al costat d’altres destinacions europees al mateix nivell de qualitat i professionalitat”.

 

Per la seua banda, Raúl Caldevilla i Francisco Ledesma, de Trovalia, han assenyalat la necessitat de dinamitzar el territori amb nous productes en destinació i anar valorant i analitzant la seua idoneïtat i capacitat d’adaptació als gustos dels viatgers i visitants.

 

En la seua presentació, Marta Templado, de Turiart, ha agraït la col·laboració de la Diputació de València per a l’organització de la trobada. “El que al juliol va ser un suggeriment, avui és una realitat. Gens és fàcil a la primera però l’objectiu sempre és apostar per bons professionals”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.