Vilafamés instal·la una carpa fixa a la plaça Ferrer Forns

_MG_1023kVilafamés L’Ajuntament de Vilafamés ha instal·lat una carpa fixa a la plaça Ferrer Forns, amb l’objectiu de donar ombra a un espai que és utilitzat de forma habitual pels veïns per a moments d’esbarjo. Les obres, contemplades en el pressupost d’enguany, han sigut realitzades per empreses locals i han tingut un cost de 22.800 euros.

 

Amb la incorporació d’aquest nou element del mobiliari urbà, el regidor d’urbanisme, Sergi Trilles, ha explicat que “l’equip de Govern vol donar més protagonisme a aquest espai l’hora de programar activitats al carrer” i ha recordat que durant les festes patronals és l’espai on es desenvolupen la majoria de les activitats infantils.

 

Aquesta actuació, explica Trilles “és una mostra més de la sensibilitat de l’actual equip de Govern amb les necessitats dels veïns i veïnes de Vilafamés i un exemple del projecte de l’Ajuntament de fer un poble més habitable i amb més serveis”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.