#XarxaLlibres registra vora 21.000 sol·licituds electròniques de famílies en els cinc primers dies

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha assistit a l’entrega de les primeres sol·licituds de #XarxaLlibres per part de les famílies a Castelló de la Plana. El consistori castellonenc ha previst 10 dies en els quals atendran unes 20.000 sol·licituds i, en aquest sentit, ha organitzat un sistema d’entrega, que en paraules del conseller Vicent Marzà, “és un referent respecte a l’organització del programa XarxaLlibres a tot el territori i demostra la capacitat dels nostres municipis”. El conseller ha destacat la implicació del consistori i “com han facilitat a la ciutadania l’accés a aquest programa que és una aposta clara, pedagògica i social, per tal que les famílies puguen tindre accés a un banc de llibres i que no hagen de tornar a fer eixes grans despeses econòmiques per pagar els llibres de text”.

A la visita que ha realitzat el conseller també han assistit el vice-alcalde de Castelló de la Plana, Enric Nomdedéu; el regidor d’Educació i Esports, Enric Porcar; el regidor de Gestió Municipal i Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo; i el director territorial de Castelló, Robert Roig.

Els 10 dies hàbils que ha planificat l’ajuntament de Castelló de la Plana, de l’1 al 14 de desembre, s’han repartit entre tots els centres sustentats amb fons públics de la capital de manera que el lliurament es farà de manera gradual per tal d’evitar les cues; a més, han destinat tres dies en què podran entregar la sol·licitud totes aquelles famílies que tinguen els seus fills empadronats a Castelló de la Plana però cursen estudis a una altra localitat o aquells que no puguen assistir-hi el dia assignat per al seu centre. Es tracta del 5, 12 i 14 de desembre.

A més, per tal d’afavorir que les famílies puguen entregar les sol·licituds, l’Ajuntament de Castelló de la Plana ha posat a disposició de la ciutadania 20 funcionaris en horari de 8:00 a 21:00 hores, de dilluns a divendres, al Patronat d’Esport i, també, els dissabtes 5 i 12 de 8:00 a 14:00 hores. A la pàgina web de l’Ajuntament hi ha un semàfor que indicarà quines cues hi ha en aquell moment al Patronat, així, les famílies poden decidir en quin moment assistir-hi i, així, reduir les esperes.

Les famílies de Castelló de la Plana, que s’acosten al Patronat d’Esport a entregar la seua sol·licitud, hauran de portar-ne dues còpies per fer el registre d’entrada, una còpia del DNI i una còpia de la factura i la seua original.

Sol·licituds de forma telemàtica a les comarques valencianes

Hui a les 14 hores s’ha més que duplicat la xifra de sol·licituds electròniques respecte a ahir. Per províncies, a les 14 hores s’han registrat 3.845 peticions a Alacant, 7.845 a Castelló i 9.159 a València. En total 20.868 sol·licituds al llarg de les nostres comarques. Castelló de la Plana ha començat hui el dispositiu d’atenció directa a les famílies al Patronat d’Esports i duu enregistrades 5.339 sol·licituds.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.