15.000 bosses de tela promouen el comerç de barri i proximitat de la ciutat

0810 Bosses ComerçLa iniciativa va sorgir d’una reunió, ara fa tres anys, amb la Comissió Técnica d’Associacions del Consell Local de Comerç»

 

 

L’Ajuntament de València, a través de la regidoria de Comerç, fomenta el comerç de proximitat amb la distribució de 15.000 bosses de cotó entre 1.292 comerços de la ciutat. Una iniciativa que es du a terme per tercer any consecutiu amb l’objectiu de visibilitzar al comerç de barri.

Després de l’èxit de les campanyes anteriors, enguany s’han elaborat 15.000 bosses de tela que s’han repartit entre les diferents associacions de comerciants de la ciutat dels barris d’Orriols, Malva-rosa, Patraix, Benimàmet, Ciutat Vella, Benimaclet, Cabanyal, Russafa i Benicalap.

El regidor delegat de Comerç, Carlos Galiana, ha destacat que «és el tercer any que l’Ajuntament posa en marxa esta iniciativa després de l’èxit de les dos campanyes anteriors on es van repartir bosses de ràfia en la primera edició, i bosses de cartró reciclat en la segona». Galiana ha comentat que «enguany hem volgut canviar i hem fet les bosses de cotó, però continuant amb la mateixa idea, és a dir, fomentar l’ús de materials respectuosos amb el medi ambient». Cal recordar que «la iniciativa va sorgir d’una reunió, ara fa tres anys, amb la Comissió Tècnica d’Associacions del Consell Local de Comerç i la regidoria va prendre bona nota» ha afegit l’edil.

La campanya ha estat dissenyada per Estudio Menta. «El disseny de les bosses és una barreja entre elements clàssics dels comerços, com són les etiquetes dels productes, però representades amb un tipus de grafia i colors moderns» ha assenyalat Galiana. L’edil ha afegit que «els detalls de les etiquetes ens permetran jugar amb el verb etiquetar amb una finalitat clara, que els ciutadans etiqueten en xarxes socials a barris o establiments on fan les seues compres».

L’edil ha assenyalat que «és una prioritat per al Govern de la Nau ajudar el xicotet comerç de la ciutat, tal com diu el lema de la campanya El xicotet comerç de València és futur», a més, «amb les bosses de tela aconseguim dos coses, per una banda, fer més visible el comerç de proximitat, i d’altra, contribuïm al fet que la ciutadania reduïsca el consum de bosses de plàstic».

 

 

«La iniciativa surgió de una reunión, ahora hace tres años, con la Comisión Técnica de Asociaciones del Consejo Local de Comercio»

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.