270 agents de la Policia Local, 50 més de en 2016, vetlaran pel normal desenvolupament de Sant Joan

València Notícies | Redacción.- Un total de 270 agents de la Policia Local, 50 més que l’any passat, vetlaran per la seguretat durant les celebracions amb motiu de la festivitat de Sant Joan, en sengles dispositius previstos en les platges del Nord i del Sud del terme municipal. Així ho ha explicat hui la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato.

Els dispositius de la Policia Local es dedicaran a les platges de Les Arenes i La Malva-rosa (nord) i de Pinedo, El Saler i El Perellonet (sud). En total, seran 270 agents: 220 en el nord i 50 en el sud, que controlaran la convivència i el bon desenvolupament dels festejos, procediran a decomissar els elements no permesos i vetlaran per la seguretat amb el suport del personal municipal d’altres delegacions, Bombers, Protecció Civil i Creu Roja, així com en coordinació amb la Policia Nacional.Policía Local de Valencia.

Menguzzato ha insistit especialment a recordar a la ciutadania la prohibició de fer cap tipus de foc en les platges del Sud. “Són espais dins del Parc Natural de la Devesa-Albufera i, per tant, protegits, i no poden ser exposats a cap possibilitat d’incendi”. En este sentit, cal destacar que no sols està prohibit encendre fogueres en estes platges, sinó qualsevol altre element potencialment perillós, especialment els “fanalets voladors” que es llancen al vent i que es desplacen sense control.

En les platges del Nord es disposarà un post de comandament avançat en l’esplanada dels Dofins, que integrarà un punt de recepció de xiquets perduts, centre mòbil de coordinació de Creu Roja i dos hospitals de campanya (un de Creu Roja i un altre de Protecció Civil). Les labors comptaran amb el suport tècnic d’un vehicle-bomba de Bombers i els recursos que aporta Creu Roja, que són 5 ambulàncies i 3 tot terrenys. Així mateix, s’establiran 3 zones de decomís de venda ambulant, i totes les postes sanitàries romandran obertes fins a les 5:00 hores del dissabte 24 (matinada).

Per la seua banda, les platges del Sud comptaran amb un vehicle-bomba de Bombers i una ambulància de Creu Roja. S’assenyalarà una zona de decomís de material i la posta sanitària de Pinedo estarà operativa.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.