Diputació i Indústria cooperaran en l’engegada de noves polítiques sobre àrees industrials

1.- Jorge Rodriguez con Julia Company2
image-301711
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez s’ha reunit amb la directora general d’Indústria i Energia i Ivace, Júlia Company, en el Palau de la Batlia.

Júlia Company ha qualificat la trobada de “molt positiva, com no podia ser d’una altra manera coneixent el tarannà del president de la Diputació”.

Segons tots dos dirigents, la reunió de treball celebrada en la seu del govern provincial ha servit per a estrényer relacions entre ambdues institucions i establir les bases per a futures col·laboracions en temes d’àrees empresarials, sòl industrial i altres projectes comuns en la província entre Diputació i la Direcció general d’Indústria i Energia.

En aquest sentit, la directora general d’Indústria i Energia, Júlia Company, ha destacat que “estem treballant en una norma sobre àrees empresarials i la Diputació s’ha prestat a col·laborar per a dissenyar un projecte comú. Anem a complementar-nos i no a solaparnos perquè la col·laboració és fonamental i estem obligats a fer-la realitat”.

El president Jorge Rodríguez ha oferit també la col·laboració de la Diputació per a posar en contacte els ajuntaments amb Indústria en aquells assumptes que requerisquen els ens locals “ja que som els qui treballem colze a colze amb els alcaldes i regidors”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.