‘ABBA Simfònic’ repassa al Palau de la Música els èxits més importants de la mìtica banda sueca

El Péndulo | Redacción.- The Amazonas i la Cinema Symphony Orchestra posaran en escena, demà dimecres a les 20:00 hores al Palau de la Música, un espectacle què rendirà homenatge al mític grup ABBA. Traslladaran els assistents a l’univers més representatiu de la formació sueca, amb les seues millors cançons com ara ‘Mamma mia’, ‘Super trouper’, ‘Dancing queen’, ‘Gimme!, Gimme!, Gimme!’, ‘Waterloo’, ‘Happy New Yea’r, ‘Fernando’ i ‘The winner takes it all’, entre altres.

The Amazonas llenarán el Palau de canciones de ABBA.
image-299802

Es tracta d’un espectacle que fusiona les obres i els èxits més importants de la mítica banda de la dècada dels 70 amb la música clàssica. Formada per Benny Andersson, Anni-Frid ‘Frida’ Lyngstad, Björn Ulvaeus y Agnetha Fältskog, va captivar el món amb cançons amb lletres senzilles i va guanyar el festival d’Eurovisió en 1974 amb ‘Waterloo’.

La Cinema Symphony Orchestra posseeix una àmplia trajectòria artística i grans èxits internacionals. La formació ha participat en importants gires, cicles i festivals per diferents països d’Europa com ara Alemanya, Holanda, França, Itàlia, Grècia i també a Espanya, on ha actuat a les principals sales. A través d’aquests concerts l’orquestra ha aconseguit fer arribar la música d’altres èpoques a les noves generacions.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.