Adrián de Museros, Peluco de València i Pedro de Villapardo campions del quatre i mig de frontó

foto6538El frontó d’Almussafes acollia este matí les finals del quatre i mig de frontó individual – III Trofeu Diputació de València.

Arrancava la matinal de pilota amb la final de la tercera categoria, on un minvat jugador Alfredo Carreto, jugador d’Almussafes, degut a un procés gastrointestinal, queia de forma clara davant Pedro Marco, de Villalpardo qui col.locava un 32 a 11 al marcador. Cal destacar el treball d’aquest jugador a qui cada partida li costa vora 300 kms i que ha rendit a un gran nivell.

La segon partida del matí corresponia a la final de segona categoria, que no és podia disputar per lesió de Luis de la Vega, a qui li tocava enfrontar-se a Peluco. En lloc d’aquesta final s’ha disputat una magnífica exhibició entre el campió i Boni de Vilamarxant. Una autèntica partida que ha fet les delícies del públic assistent. Ha sigut amb diferència la millor partida del matí on els dos jugadors han desplegat totes les seues armes amb la tècnica com a fort principal. La partida se l’emportava Boni pel resultat de 32 a 26.

La partida de la primera categoria que tancava les finals ha decebut deguta com de ràpid s’ha desenvolupat. S’enfrontaven Adrián de Museros conta Dani d’Alginet. Guanyava Adrián de Museros amb una solvència aplastant a un Dani desdibuixat que en cap moment s’ha adaptat a la final. Adrián és treu d’esta manera l’espina que tenia clavada des de la final de l’individual on ell tampoc va a estar al seu nivell. Hui el jugador de l’Horta Nord s’ha mostrat intractable des de l’inici amb un traure quasi perfecte. Ha arribat a posar un 19 a 0 en el marcador per acabar finalment guanyant pel resultat de 32 a 3.

Han lliurat els trofeus Pau Bosch, regidor d’esports d’Almussafes, Daniel Novejarque, Vicepresident de la Federació de Pilota, i José Ventura, President del club de pilota local.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.