Així serà l’última fase de la candidatura de les “Falles UNESCO”

20161128-unesco-1
image-437294
Segons l’horari previst per la UNESCO, coneixerem la resolució final entre el dimecres 30 i el dijous 1.

La 11º reunió, inaugurada hui, s’està celebrant a Addis Abeba, capital de Etiòpia, ciutat que compta amb una diferència horària de +2 hores respecte de València (GTM +3).

La decisió final queda en mans dels membres del comitè, que són Afganistan, Algèria, Armènia, Àustria, Bulgària, Colòmbia, Congo, Costa d’Ivori, Cuba, Xipre, Etiòpia, Guatemala, Hongria, Índia, Líban, Illa Maurici, Mongòlia, Palestina, Filipines, República de Corea, Santa Llúcia, Senegal, Turquia i Zàmbia. Encara que subjecte a canvis de l’Assemblea, entre les 9:30 del dimecres dia 30 (hora local – 7:30 a València) i les 12:30 del dijous dia 1 (hora local) està previst que s’estudien les candidatures a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Seguint l’ordre alfabètic del país que les presenta, “La Festa de les Falles de València” ocupa el lloc 30 de les 37 finalistes.

Tota la informació sobre l’expedient es troba en la web www.fallespatrimonicomu.info, des d’on també es pot accedir a www.fallespatrimonicomu.info/signa per a sumar-se a les més de 20.000 signatures que recolzen esta candidatura.

Des de www.fallas.com es pot seguir en streaming tota la reunió del comitè Intergorvernamental de la UNESCO. Retransmissió a la qual se sumen les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #FallesUNESCO, que no solament recull el suport a esta candidatura, si no també tota la informació i el seguiment realitzat per Junta Central Fallera d’estos dies tan importants

 

 

Así será la última fase de la candidatura de las “Falles UNESCO”

Según el horario previsto por la UNESCO, conoceremos la resolución final entre el miércoles 30 y el jueves 1.

La 11º reunión, inaugurada hoy, se está celebrando en Addis Abeba, capital de Etiopia, ciudad que cuenta con una diferencia horaria de  +2 horas respecto de Valencia (GTM +3).

La decisión final queda en manos de los miembros del comité, que son Afganistán, Argelia, Armenia, Austria, Bulgaria, Colombia, Congo, Costa de Marfil, Cuba, Chipre, Etiopia, Guatemala, Hungría, India, Líbano, Isla Mauricio, Mongolia, Palestina, Filipinas, República de Corea, Santa Lucía, Senegal, Turquía y Zambia. Aunque sujeto a cambios de la Asamblea, entre las 9:30 del miércoles día 30 (hora local – 7:30 en Valencia) y las 12:30 del jueves día 1 (hora local)  está previsto que se estudien las candidaturas a Patrimonio Inmaterial de la Humanidad. Siguiendo el orden alfabético del país que las presenta,  “La Fiesta de las Fallas de Valencia” ocupa el lugar 30 de las 37 finalistas.

 

Toda la información sobre el expediente se encuentra en la web www.fallespatrimonicomu.info, desde dónde también se puede acceder a www.fallespatrimonicomu.info/firma para sumarse a las más de 20.000 firmas que respaldan esta candidatura.

 

Desde www.fallas.com se puede seguir en streaming toda la reunión del comité Intergurbernamental de la UNESCO. Retransmisión a la que se suman las redes sociales mediante la etiqueta #FallesUNESCO, que no sólo recoge el apoyo a esta candidatura, si no también toda la información y el seguimiento realizado por Junta Central Fallera de estos días tan importantes
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.