BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Alcaraz aposta per reconèixer la transparència com a dret constitucional i garantia de salut democràtica

TRANS_FOTO_1Alcaraz aposta per reconèixer la transparència com a dret constitucional i garantia de salut democràtica

– El conseller de Transparència ha clausurat un curs de formació per a responsables d’ajuntaments i diputacions de Castelló organitzat per la Federación Espanyola de Municipis i Províncies

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha apostat per reconèixer la transparència com a dret constitucional i garantia de salut democràtica. Declaracions que ha fet el conseller durant la cloenda del Curs de formació per a responsables d’ajuntaments i Diputació de Castelló.

Alcaraz ha posat el valor del treball dels assistents a esta jornada per a promoure la transparència i el govern obert “aconseguint que la ciutadania confie amb les seues institucions”. Segons el conseller, “hem d’estar orgullosos d’allò que hem aconseguit, tot i que encara queda un llarg camí per consolidar el dret d’accés a la informació pública”.

El curs ha sigut organitzat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies dirigit a responsables polítics i tècnics de l’Administració local amb competències vinculades amb la transparència, gestió de portals de transparència, pressupostos municipals i responsables de l’àrea de bon govern i participació ciutadana.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.