Alcaraz: ‘Hem d’avançar en la implantació de la responsabilitat social en les administracions públiques valencianes’

TRANS_FOTO_1

“Hem d’avançar en la implantació de la cultura de la responsabilitat social en les administracions públiques de la Comunitat Valenciana”. Així ho ha assenyalat el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, durant la cloenda de la jornada sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible, Compra Pública Ètica, Comerç Just i Responsabilitat Social. Un acte que ha sigut organitzat per la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

A més, Alcaraz ha afegit que aquestes jornades “són necessàries per a seguir fomentant i promocionant la compra pública ètica” i, per això, ha valorat de forma positiva el gran treball que s’està fent des de les ONGD.

En este sentit, ha destacat que “des de la Generalitat Valenciana tenim com a principal objectiu el benestar de les persones i la justícia social”. És per això que “hem impulsat la publicació de la Guia pràctica de clàusules socials i, també, s’ha aprovat l’avantprojecte de la Llei de Foment de la Responsabilitat Social”, ha conclòs Alcaraz.

Una jornada que ha sigut inaugurada per la secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez, i que ta

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.