BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Alexis Marí es reuneix amb l’alcalde de València per a tractar els principals problemes que afecten als ciutadans

València Notícies | Redacció.- El síndic de Ciutadans (C’s) en Les Corts, Alexis Marí, s’ha reunit amb l’alcalde de València, Joan Ribó, per a tractar els principals problemes que afecten als veïns de la ciutat. Durant la cita, de caràcter formal, els dos líders han comentat la situació política general per la qual travessa el país i han analitzat les necessitats i preocupacions de la ciutadania.

el-sindic-de-ciudadanos-continua-su-ronda-de-visitas-institucionales-por-toda-la-comunitat-valenciana
image-424612

Fins ara, Marí s’ha reunió amb l’alcalde de Alacant i els presidents de les diputacions provincials de Castelló i Alacant. “El propòsit és conèixer de primera mà quins són les prioritats dels ciutadans, sobre les quals els polítics hem de fixar tots els nostres esforços i poder treballar des de l’oposició en Els Corts amb responsabilitat i coherència, al servei de la ciutadania”, ha afirmat el portaveu de C’s.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.